Nieuws

Waarom sim only vergelijken?

Betaalt u per maand een fors bedrag voor het abonnement van uw smartphone? Dan is een overstap naar sim only voor u mogelijk lucratief. De maandelijkse kosten liggen bij sim only namelijk een stuk lager dan bij een abonnement waarbij u het toestel inbegrepen zit. Dit kan per maand al snel een paar tientjes schelen. Denk nu niet dat er slechts één sim only abonnement is. Nee, want het sim only aanbod is vandaag de dag ontzettend groot. Het is dus zeker aan te raden om een vergelijking te maken voordat u de knoop doorhakt. Waarom sim only vergelijken handig is? Dat vertellen wij u in de onderstaande tekst.

Goedkoopste abonnement
Met sim only vallen de maandelijkse kosten voor uw smartphone aanzienlijk lager uit. Toch zit er tussen de sim only abonnementen die u vandaag de dag af kunt sluiten behoorlijk wat prijsverschil. Dit is dan ook direct een eerste reden om het sim only aanbod met elkaar te vergelijken. Zo betaalt u bij de ene aanbieder mogelijk 20 euro per maand voor onbeperkt bellen en internetten, terwijl dit bij de andere aanbieder 25 euro is. Een besparing van 5 euro per maand lijkt op het eerste oog misschien niet bijzonder veel, maar op jaarbasis is dit toch al 60 euro. 

Een passende bundel
De meeste mensen vergelijken sim only aanbieders met elkaar vanwege de prijs. Dit kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. Focus u echter niet alleen maar op de prijs bij het vergelijken van sim only abonnementen. Kijk ook vooral naar de inhoud van het abonnement. Sim only aanbieders hanteren namelijk verschillende bundels. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een bundel met onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Gebruikt u uw toestel niet bijzonder veel? Dan heeft u misschien al wel genoeg aan 100 belminuten en 1 GB internet. Kies dus nooit lukraak een bundel uit, want mogelijk betaalt u hierdoor onnodig veel per maand. 

De beste aanbieder
We gaven al aan dat er vandaag de dag verschillende sim only aanbieders zijn. Zo bieden vrijwel alle grote telecombedrijven tegenwoordig sim only aan. Er zijn echter ook bedrijven die zich enkel richten op sim only abonnementen. Sluit u een sim only abonnement af bij een groot telecombedrijf? Dan lift u vaak mee op de voordelen, zoals snel internet. Bij een iets minder bekende aanbieder kan het internet net wat minder snel zijn. Kijk hier dus ook goed naar wanneer u de beste sim only aanbieder wilt vinden.

|Doorsturen

BuienradarAgenda