Nieuws

Vitamine Zee: transformatie van een viskraam

De nieuwe viskiosk aan de Willemshaven, Vitamine Zee, heeft afgelopen maandag officieel haar deuren geopend. Wat voorheen de Harlinger viskraam was tegenover de Aldi, is nu getransformeerd tot een professionele horecazaak.

(Foto’s: HC - Joachim de Ruijter)

Deze trendy zaak op de Nieuwe Willemskade belooft de nieuwe hotspot te worden om te kunnen genieten van lekker eten (en drinken) en een schitterend uitzicht over de haven en Waddenzee.

Vitamine Zee wil zich op deze unieke locatie onderscheiden met producten die met veel aandacht geselecteerd zijn, zoals koffie, wijn en natuurlijk vis. Gasten kunnen er naast vers gebakken kibbeling ook een lekkere cappuccino en een goed glas wijn drinken. Met het oog op het milieu serveert Vitamine Zee niet in plastic maar duurzame disposables.

Eigenaar Kyra van Stee en haar personeel zijn super trots op het resultaat en hebben erg veel zin om iedereen te kunnen laten genieten van wat de viskiosk te bieden heeft. De keuken is elke dag geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Om de opening te vieren serveren ze vrijdagmiddag een glaasje bubbels bij elke bestelling. Tip: neem een kijkje op de bovenverdieping!

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda