Nieuws

Visser ATR levert perscontainer aan Camping De Zeehoeve

Visser Afvalinzameling, Transport en Recycling heeft een nieuwe perscontainer geleverd bij camping De Zeehoeve. Daarmee is de samenwerking tussen beide een feit.

Harrit Kingma van Visser ATR ‘overhandigt’ op gepaste afstand de perscontainer aan Lammert Kleefstra van camping De Zeehoeve.

“Onze gasten en recreanten maken veelvuldig gebruik van onze perscontainer. Het is daarom ook belangrijk dat het goed geregeld is. Onze vorige perscontainer was aan vervanging toe”, vertelt Lammert Kleefstra, eigenaar van De Zeehoeve.“‘Ik wilde de volgende aanschaffen, maar heb onvoldoende kennis om de juiste keuze te maken. Visser kende ik al, dus ik heb contact opgenomen. Het advies en de begeleiding waren fantastisch.”

“In de nieuwe perscontainer gaat maar liefst 10 kuub restafval”, zegt Harrit Kingma, vertegenwoordiger van Visser ATR. “Gezien de omvang van de camping, was dit ook wel nodig. In de container zit een perssysteem. Zo neemt het afval minder ruimte in binnen de container. Anders staan we hier bijna dagelijks, nu eens per twee weken.”

Door middel van een opstapje kan een campinggast makkelijk de vuilniszak in de trommel leggen. Na het sluiten van de trommel, duwt een machine de zak de container in. Campinggasten kunnen vrij en dag en nacht bij de container komen. Lammert: “Ik houd er niet van om te werken met een badge of tijdsslot.”
“De container is gespoten in de huisstijl van de camping en voorzien van een extra coating die hem beschermt tegen de zeelucht”, vult Harrit aan. “Deze gaat weer jarenlang mee.”

|Doorsturen

Buienradar



Agenda