Nieuws

Vinylsnijden en computerlessen in de bieb

De Harlinger bibliotheek organiseert in de herfst diverse activiteiten, waaronder een workshop vinylsnijden en computercursussen.

Jonge creatievelingen kunnen aan de slag met vinyl. Een eigen sticker ontwerpen of een tas of T-shirt bedrukken? Dat kan met de vinylsnijder. Tijdens deze workshop maken deelnemers een ontwerp met een tekenprogramma. De vinylsnijder snijdt het ontwerp uit en daarna heb je een mooie sticker voor bijvoorbeeld op de telefoon. Je ontwerp kan ook op stof worden gedrukt, dan heb je een eigen unieke tas. De workshop is op 9 september van 15.00 tot 17.00 uur. Opgeven op ontdekdebieb.nl.

Computerlessen

Wilt u meer weten over uw iPad of hoe u veilig informatie vindt op internet en hoe u digitaal uw zaken regelt bij de overheid? Of wilt u liever een les op maat, een privéles waarbij u zelf de inhoud kunt bepalen? Weet u nog niet zo goed of een computerles iets voor u is? Kom dan naar de inloopochtend op zaterdag 19 september van 10.00 tot 12.00 uur in bibliotheek Harlingen. U kunt dan kennismaken met het aanbod aan computercursussen en met de docenten.

De bibliotheek houdt er zoveel mogelijk rekening mee dat activiteiten plaatsvinden op tijden dat er weinig tot geen bezoekers aanwezig zijn. De bieb laat minder deelnemers toe bij de activiteiten en vraagt iedereen 1,5 meter afstand te houden. Blijf thuis bij gezondheidsklachten (verkoudheid of griepklachten) of wanneer een huisgenoot koorts of benauwdheidsklachten heeft.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda