Nieuws

Vermaak jezelf met deze smartphone games tijdens de lockdown

Momenteel zitten we met z’n allen in “lockdown” en dit blijft nog wel even zo. Nu we massaal binnen blijven, hebben we wel meer tijd om spelletjes op onze mobiele telefoon te spelen. Zo kan je je ook online games met anderen spelen en dan heb je toch weer even contact met elkaar. 

Veel spelletjes maken gebruik van je mobiele data. Twijfel je of je abonnement hierover beschikt? Dan kun je altijd even sim only vergelijken om te zien of je nog goed zit. Zo zijn er momenteel bijvoorbeeld mooie Simyo sim only aanbiedingen. 

Zit je (weer) goed? Dan tref je een overzicht van de gezelligste spelletjes in ons overzicht! 

Wordfeud 

Dit is een puzzelspel waarin je zowel tegen je vrienden kunt spelen, maar ook tegen een tegenstander die Wordfeud voor je vindt. Bij dit spel maak en leg je woorden op een bord van 15x15 en ontvang je punten op basis van je creativiteit. Je kunt je score verhogen door op de vakjes van (drie)dubbele letterwaarde en (drie)dubbele woordwaarden letters te leggen. Je kunt tot maar liefst 30 potjes tegelijk spelen, hebt een willekeurige bordoptie om de vakjes met woord- en letterwaardes te husselen en ontvangt pushmeldingen wanneer je tegenstander een zet heeft gedaan. Bovendien kun je zelfs chatten met je tegenstander, waarbij je de ander bijvoorbeeld kan complimenteren of juist kan irriteren. Met Wordfeud kan je in ieder geval spelen met woorden! 

Wordfeud is beschikbaar voor Android en iOS. 

Rummikub 

Rummikub is een klassiek familiespel dat nu ook online te vinden is! Je zult door dit spel je tactische denkstrategieën uit de kast halen en fanatiek zijn om uiteindelijk met een snufje geluk te vinden. Bij dit spel is het jouw doel om met het rangschikken van stenen de slimste combinatie van kleuren of nummers te maken. Online kun je tegen miljoenen anderen over de hele wereld te strijden om de beste Rummikub-speler te worden. Verder kun je je eigen spel aanmaken die je met anderen online kunt spelen of een privéspel creëren om tegen je vrienden en familie te spelen. Mocht je even geen internetverbinding hebben, dan kan je Rummikub ook offline spelen via de enkelspel-modus en hierbij speel je tegen de computer. Tegen wie je de uitdaging ook aangaat, je kunt je met Rummikub altijd vermaken! 

Rummikub is beschikbaar voor Android en iOS. 

Mens Erger Je Niet 

Je hoeft je niet meer te ergeren aan de verveling, want je kunt je genoeg ergeren aan Mens Erger Je Niet! De online versie bied je de mogelijkheid om het te spelen met je vrienden, familie en kinderen. Een klassiek bordspel met 2 á 4 spelers dat eigenlijk heel simpel is: je beschikt over vier pionnen waarmee je naar de finish racet. Je racet met één pion tegelijkertijd volgens de gegooide waarde van één dobbelsteen. Elke speler heeft vier pionnen en wie als eerste met alle pionnen over de finish is, heeft gewonnen. De online versie kan doorgaan om de tweede en derde plaats winnaars te bekronen. Degene die als laatste al zijn vier pionnen over finish heeft, verliest het spel. Het online spel biedt drie verschillende standen om het te spelen: de minimale regels, de standaardregels op basis van de Nederlandse versie van het Ludo bordspel en de wereldkampioenschap regels op basis van bordspellen in Nederland. Genoeg mogelijkheden dus, voor een potje vermaak. 

Mens Erger Je Niet is beschikbaar voor Android. 

Mario Kart Tour 

Mario Kart is een klassieke game, die je nu ook op je smartphone kunt spelen. In deze game kan je met één vinger je op je gemak het voertuig sturen en driften op de racebaan, om uiteindelijk als eerste over de finish te gaan. Race tegen andere spelers, zoals je geregistreerde vrienden in het spel of andere mensen van over de hele wereld. Verbeter je high scores en kom bovenaan te staan in de wereldwijde ranking. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende uitdagingen om je voertuig te upgraden en badges te verdienen. Beleef nostalgie in een nieuw jasje met Mario Kart Tour! 

Mario Kart Tour is beschikbaar voor Android en iOS. 

Subway Surfers 

In Subway Surfers ben je een figuur die graffiti op een trein spuit, maar op heterdaad wordt betrapt door de inspecteur en zijn hond. Vervolgens ren je als een malle over het spoor, om maar niet gepakt te worden. Tijdens deze race heb je allerlei mogelijkheden, zo kun je zweven op je board, springen met gouden schoenen en vliegen met een jetpack. Als je je account koppelt aan Facebook, dan kun je je ranking met je Facebookvrienden zien. Ook heb je de mogelijkheid om vrienden uit te dagen en ze te helpen met upgrades. Het is een mooie app met in HD geoptimaliseerde, grafische weergaven. 

Subway Surfers is beschikbaar voor Android en iOS. 

Wij denken dat je met deze spelletjes je zeker kunt vermaken. Veel speelplezier! 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda