Nieuws

‘Valentijnsgroet’ met warmte en hoop voor ouderen

Op zondag 14 februari is het Valentijnsdag en op die dag mogen we elkaar verwennen met iets leuks. Omdat er veel activiteiten stilliggen, wil Ouderenwerk Harlingen de ouderen onder ons een warm hart toedragen, door hen een valentijnsgroet te brengen. “Met de actie hopen we een beetje ‘warmte’ te brengen in mensenharten en sluiten we aan bij ‘ Winter aan Zee’. Uiteraard volgen wij de regels vanuit het RIVM.”

Het ouderenwerk van de Skûle Welzijn heeft met een aantal betrokken organisaties in december een kaartje bij de ouderen bezorgd. De telefooncirkel, Present, Stichting Welzijn Senioren Harlingen en de Bouwvereniging slaan opnieuw de handen ineen en brengen in samenwerking met vrijwilligers en studenten een valentijnsgroet. Vrijwilligers brengen vanaf woensdag 10 februari een valentijnsgroet bij u thuis. U hoeft er niet voor thuis te blijven; ze zetten het tasje bij u voor de deur.

Omdat Ouderenwerk niet alle ouderen kan bereiken, wordt er een beroep gedaan op kinderen, kleinkinderen, buren en familie om een valentijnsgroet te bezorgen bij hun ouders, opa en oma of iemand die ze kennen in de buurt. Daarvoor kunt u een valentijnsgroet in de vorm van een tasje met inhoud afhalen op vrijdag 12 februari tussen 13.00 en 16.00 uur op de volgende locaties: 

  • Jumbo op Spoorstraat 1 (de vrijwilligers staan voor u klaar)
  • Albert Heijn op Zuiderhaven 8 (tasjes worden bij kassa uitgedeeld)

Voor vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met ouderenwerker Johanna Schaap: j.schaap@harlingen.nl of 06-10 89 06 07.

|Doorsturen

BuienradarAgenda