Voetbal

Uniek 1-2tje tussen Plus Lunenborg en Harlinger verenigingen

Plus Lunenborg houdt een grote clubactie voor lokale sportverenigingen. Vier verenigingen doen mee: zmvv Zeerobben, fc Harlingen, V&K Stenen Man en zwemvereniging de Vikings. Leden kunnen vanaf aanstaande zaterdag niet alleen sparen voor gratis, persoonlijke fan-artikelen, maar ook de verenigingskas vullen.

Regelmatig zijn er aantrekkelijke spaaracties bij Plus Lunenborg maar nooit eerder werd er zo’n groots opgezette clubfundactie op touw gezet als nu, omdat er meerdere lokale verenigingen bij betrokken zijn. “Als lokale supermarkt doen we graag iets voor de gemeenschap en we denken dat we met deze actie veel mensen een plezier doen”, aldus de Plus.

 

Klanten kunnen gratis sparen voor gepersonaliseerde fan-artikelen, terwijl er tegelijkertijd gespaard wordt voor de clubkas. De afgelopen weken zijn de leden van de volgende verenigingen individueel op de foto gezet: zmvv Zeerobben, fc Harlingen, V&K Stenen Man en zwemvereniging de Vikings. De leden, maar uiteraard ook familie en vrienden, kunnen sparen voor fan-artikelen met een foto van de sporters erop.

 

Bij elke tien euro aan boodschappen wordt er een spaarzegel verstrekt; ook kan er extra snel gespaard worden met bepaalde artikelen. Alle leden krijgen een eigen online fanshop, waar ze de zegels kunnen verzilveren voor fan-artikelen. Bijvoorbeeld een broodtrommel, een mok, een set placemats, teenslippers, telefoonhoesjes, een bidon, een muismat of tas met eigen foto. Ook kan er gespaard worden voor artikelen met het clublogo erop.

 

Aan het einde van de actie halen de leden persoonlijk hun fan-artikelen op. Van elke gespaarde zegel gaat een bedrag rechtstreeks naar de clubkas. De spaaractie loopt van tot 19 januari 2019. De uiterste datum om zegels te verzilveren is 26 januari 2019. Ongeveer drie weken later kunnen de leden hun gespaarde fan-artikelen ophalen.

 

|Doorsturen