Nieuws

Traplift nodig? Bekijk hier de mogelijkheden

Nadat je hebt besloten dat er een traplift moet komen, begint het werk pas echt. Want welke traplift past het beste bij mijn situatie en in ons huis? We zetten de mogelijkheden op een rij. 

In eerste instantie is vooral de trapsituatie in jullie huis bepalend voor de keuzes die kunnen worden gemaakt. Op elke trap past een traplift, maar welk type verschilt. Heel belangrijk is ook de ruimte rondom de trap. Wanneer er weinig ruimte is, is de keuze meestal iets beperkter. 

Typen trapliften

Een traplift is altijd maatwerk, geheel afgestemd op jouw wensen en het huis. De Otolift Modul-Air is geschikt voor vrijwel iedere trap. Dit model rijdt over de dunste enkele rail ter wereld. Compact en strakke vormgeving typeren deze innovatieve traplift. De Modul-Air is prima geschikt voor smalle, bochtige trappen. Maar ook voor rechte trappen zijn diverse, goed betaalbare trapliften te krijgen. Veel trapliften zijn volledig inklapbaar en nemen dus weinig ruimte in op de momenten dat ze niet worden gebruikt.

Montage

De keuze gemaakt en opdracht gegeven? Veel trapliften zijn leverbaar binnen 48 uur. Zeker wanneer een snelle oplossing gewenst is, is dit een prettig gegeven. De montage zelf is binnen een uur of drie gebeurd. De monteur vertrekt pas als alles feilloos functioneert. Door een onderhoudscontract af te sluiten, ben je verzekerd van goede dienstverlening op het moment dat er iets niet goed werkt.

Tweedehands en huur

Een traplift is een kwaliteitsproduct met een levensduur van enkele tientallen jaren. Vanzelfsprekend zijn vrijwel alle modellen ook tweedehands leverbaar. Voor hergebruik worden slijtagegevoelige onderdelen vervangen en het systeem grondig gereviseerd. Wie verwacht voor een korte periode een traplift nodig te hebben, kan huur overwegen. Het huren van een traplift is al mogelijk vanaf de duur van één maand.

|Doorsturen

BuienradarAgenda