Nieuws

Toerist in eigen stad, een daverend succes!

Harlingen: Afgelopen dinsdag 11 september organiseerde de business club van ondernemersvereniging Ondernemend Harlingen een geweldige avond met als thema “Toerist in eigen stad”.

Foto's: Ondernemend Harlingen - Joachim de Ruijter

Vanaf 17:00 uur was de inloop bij hotel Zeezicht. De groep ondernemers werd vervolgens in 3 groepen verdeeld; Amerikanen, Duitsers en Nederlanders, toeristen die normaal gesproken veel in Harlingen komen.

Onder begeleiding van twee stadsgidsen werd er vervolgens een mooie wandeling gemaakt door de stad en een stuk historie verteld over Harlingen.

Er werden drie toeristische plekken bezocht, namelijk de Tegelfabriek, het Hannamahuis en het Brouwdok. Elke locatie werd bezocht door één van de drie groepen en na een half uur werd er gewisseld. Op elke toeristische locatie werd er gegeten en gedronken: een walking diner.

Voor de organisatie een kleine uitdaging en wat gepuzzel, maar samen met drie enthousiaste cateraars, de Jasmijn, Anna Casparii en Zee van Tyd, werden de tapas hapjes op locatie een enorm culinair succes.

Freelance fotograaf Joachim de Ruijter heeft een zeer mooie reportage gemaakt met foto’s en film en hier wordt binnenkort een mooie aftermovie van gemaakt.

Al met al kijkt de organisatie (Menno Mensonides, Marco van der Voorn en Olaf Hermus) terug op een zeer geslaagd evenement. We hebben ons doel bereikt. Meer dan 60 aanmeldingen ! En in 1 avond 10 ondernemers uit Harlingen die zakelijk betrokken zijn geweest bij het neer zetten van dit mooie evenement. Mooie samenwerking! Dit heeft direct geresulteerd in een opgave van maar liefst  6 nieuwe leden.

Ben je nog geen lid van Ondernemend Harlingen en inmiddels nieuwsgierig geworden naar onze mooie ondernemersvereniging? Word dan vandaag nog lid en betaal voor de rest van het jaar slechts € 60,-. Aanmelden kan op www.ondernemendharlingen.nl of bel een van de bestuursleden en deze maken je meteen lid.

Ondernemend Harlingen, de vereniging voor álle ondernemers uit Harlingen. Onze vereniging komt op voor de belangen van ondernemers, verbindt ondernemers met elkaar en organiseert leuke bijeenkomsten en dat slechts voor € 10,- per maand.

|Doorsturen