Nieuws

Tien jaar Toneelgezelschap Midlum

Toneelgezelschap Midlum viert vrijdag 29 en zaterdag 30 maart in dorpshuis De Spil haar tweede lustrum met de komedie ‘Dubbelgangers’ van Anneke den Hartog. Voor het eerst in haar bestaan kiest het kleine toneelgezelschap voor een stuk ‘van de plank’ en dus niet voor iets dat in eigen kring is ontstaan. Dat betekent een nieuwe uitdaging en ervaring voor de spelers.

(Foto: HC - Joachim de Ruijter)

Het verhaal draait om het gezin van wijnimporteur Johan van Dijk die het niet zo nauw neemt met de huwelijkstrouw en regelmatig langere tijd ‘op reis’ is voor zijn eigen pleziertjes. Op zeker moment duikt een dubbelganger op die natuurlijk voor de nodige verwarringen en komische situaties zorgt. Als deze dubbelganger (Teuntje genaamd) de plaats van Johan van Dijk inneemt en de ‘echte’ Johan onverwacht verschijnt, vraagt iedereen zich af: wie is wie?

Toneelgezelschap Midlum hoopt weer een groot publiek te vermaken met deze komedie. Voor € 8 krijgt u een kaartje plus koffie met gebak en een gratis lot voor de verloting van de vele prijzen in de pauze. Houd rekening met de aanvangstijd van 19.30 uur. Meer informatie op www.toneelmidlum.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda