Nieuws

‘The Best of Britain’ en Jack and the Weatherman op zaterdag TSR

Met het muziekspektakel ‘The Best of Britain’ wordt de zaterdag (4 augustus) van de Tall Ship Races afgesloten. Deze coverband speelt de grootste hits van The Beatles tot Coldplay op The Harbour Stage. Op The New Horizon Stage wordt de zaterdag afgesloten met een concert van Jack and the Weatherman.

The Best of Britain. (Foto: Harrie Muis)

De zaterdagmiddag staat onder andere in het teken van de crew parade en de prijsuitreiking op The Harbour Stage. Bij terugkomst aan de Willemshaven wordt de crew met veel tromgeroffel opgewarmd door Slaanderij Fan Harlingen en hierna volgt een optreden van de Makkumer Blues Brothers.

 

’s Middags staan er funk- en soulbands op The New Horizon Stage van het Beachplein, voordat de avond hier wordt afgesloten met een optreden van Jack and the Weatherman. Dit akoestische duo bestaat uit Berry Krikken (Jack) en Sebastiaan Weerman (The Weatherman). Ze belichten met hun muziek, geïnspireerd door bijvoorbeeld Bob Marley en Mumford and Sons, de zonnige kant van het leven.

 

‘The Best of Britain’ (afsluiter The Harbour Stage) bestaat uit zangers Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda van Aarsen. Samen met vijf muzikanten brengen zij een avondvullende show met een aantal recente wereldhits. Captain Darlin’ (soul) zal de zaterdagavond op The Harbour Stage openen.

 

Eerder werden voor de vrijdag al optredens van onder anderen Ali B en Elske DeWall bekendgemaakt. Daar is een optreden van Davina Michelle aan toegevoegd. Zij werd in één klap bekend toen ze een cover van What About Us op internet plaatste, waar zelfs P!nk van ondersteboven was.

 

|Doorsturen