Nieuws

Telefooncirkel Harlingen: elke dag een goede morgen

De vrijwilligers van de Telefooncirkel Harlingen staan 365 dagen van het jaar klaar voor een telefonisch contactmoment. Dus ook in het weekend, tijdens vakanties en de komende feestdagen worden de deelnemers elke ochtend gebeld. Meedoen? U treft vast bekenden en doet anders zeker nieuwe kennissen op. Informatie en aanmelden bij Uilkje de Boer via 0517-414764 of Anneke Raven via 0517-416437.

Iedereen die behoefte heeft aan een dagelijks contactmoment met anderen en daartoe weinig of geen mogelijkheid heeft in zijn/haar persoonlijke omgeving, kan deelnemen. Man of vrouw, jong of ouder, wel of geen familie, vrienden en kennissen; iedereen kan deelnemen aan de Telefooncirkel.

Deelnemers gebruiken hun eigen telefoon en verder zijn er geen kosten aan verbonden. De Telefooncirkel draait om dagelijks contact met de buitenwereld in een tijd waarin naar elkaar omkijken en zorgen voor elkaar niet altijd even vanzelfsprekend is. Bovendien geeft een dagelijks telefoontje een idee van veiligheid en wordt in geval van nood actie ondernomen. Door het dagelijks telefoongesprek wordt dan ook voorkomen dat iemand dagenlang van contact en hulp zou zijn verstoken. Naast het veiligheidsaspect is het vooral plezierig om contact te hebben met anderen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda