Nieuws

Stichting Sportakkoord Harlingen blaast partnerbijeenkomst af

De door de Stichting Sportakkoord Harlingen voor dinsdag 30 november georganiseerde eerste brede partnerbijeenkomst gaat niet door. De stichting heeft in overleg met de gemeente Harlingen vanwege de aangescherpte coronamaatregelen besloten het evenement af te blazen. Het is door deze maatregelen niet mogelijk om op een verantwoorde wijze een dergelijke grote bijeenkomst te organiseren.

De bijeenkomst was bedoeld voor lokale sportaanbieders, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven in de gemeente Harlingen. Het doel was om alle organisaties bij te praten over de missie van de Stichting Sportakkoord Harlingen om iedere Harlinger van 0 tot 100 in beweging te krijgen.

Zo zou de strategie om dat te bereiken worden toegelicht. De partijen zouden informatie krijgen over hoe zij in aanmerking kunnen voor een financiële bijdrage voor nieuwe initiatieven die bijdragen aan het laten slagen van deze missie. Deze informatie is overigens ook te vinden op de website van de gemeente Harlingen.

In overleg met de gemeente zal nu gezocht worden naar een nieuwe datum voor een bijeenkomst. Daarbij zal ook dan weer rekening gehouden moeten worden met de geldende coronamaatregelen. De sportverenigingen in Harlingen worden nog wel verzocht om een sporter of een team voor te dragen voor de titel Sporter van het Jaar. De stichting hoopt dat die prijs tijdens het Sportgala volgend jaar wel weer kan worden uitgereikt. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda