Nieuws

Steeds meer Harlingse bedrijven kiezen voor duurzame koffiebekers op kantoor

Koffie is razend populair in Nederland. We zijn koplopers in het koffie drinken omdat we gemiddeld de meeste kopjes koffie per hoofd van de bevolking nuttigen. Zo ook in Harlingen. En waar er meer koffie gedronken wordt zullen er ook meer bekers gebruikt worden. Met de nieuwe wetgeving rondom single-use plastics in 2021 is de klassieke plastic koffiebeker op z’n retour. Daarom kiezen steeds meer bedrijven weghalen voor duurzame bekers voor op kantoor.

Al gauw kom je dan terecht bij de koffiebeker van karton. Dit is de meest duurzame beker die op dit moment beschikbaar is en biedt enorm veel mogelijkheden voor bedrijven. Je kunt ze eenvoudig bedrukken met elke gewenste print. Ideaal voor het plaatsen van een bedrijfslogo of voor het aankondigen van acties.

Bij Cupsz gaan ze nog een stapje verder. Met de introductie van de dubbelwandige kartonnen koffiebeker geven zij de gebruikers een beker met een chique uitstraling. De beker bestaat uit 2 lagen duurzaam karton. Hierdoor is de beker extra geïsoleerd. De gebruiker is daardoor nog beter beschermd tegen de warmteoverdracht van de bekers. “Het is belangrijk voor bedrijven om duurzaamheid uit te stralen zonder in te leveren op kwaliteit. De dubbelwandige koffie beker is dé duurzame oplossing waar Harlingen behoefte aan heeft”, aldus Michiel Willemsz van Cupsz.

Wanneer je kiest voor een dubbelwandige beker lever je niet in op de drukkwaliteit. Het is nog steeds mogelijk om dan in fotokwaliteit te bedrukken. Zo heb je de perfecte duurzame beker voor op kantoor.

|Doorsturen

BuienradarAgenda