Nieuws

Spijkerstad zoekt versterking voor de organisatie

Spijkerstad Harlingen is op zoek naar een nieuwe (vrijwillige) medewerker bij de organisatie, met als extra taak kleuter-coördinatie. Spijkerstad wordt volgend jaar gehouden van 6 tot en met 9 juli (de eerste week van de zomervakantie).

Kindervakantieweek spijkerstad

Spijkerstad is een jaarlijks terugkerende kindervakantieweek van Harlingen met als hoofdactiviteit hutten bouwen. Daarnaast worden er veel extra activiteiten georganiseerd zoals knutselen en theater. Spijkerstad is niet alleen een fantastische week voor de (ongeveer 400) kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar die meedoen, maar ook voor de 200 vrijwilligers en de organisatie. Het vindt vaak plaats in de eerste week van de zomervakantie. De organisatie echter begint al in januari.

De organisatie

De organisatie bestaat uit 11 mensen; vrijwilligers en ondersteund door twee buurtsportcoaches en een jongerenwerker. Ze komen vanaf januari iedere maand een keer bij elkaar om te vergaderen en alles voor te bereiden. Iedereen in de organisatie heeft een bijdrage in het geheel en een specifieke (coördinerende) taak in de week zelf.

De nieuwe vrijwilliger

De organisatie zoekt iemand die het leuk lijkt een bijdrage te leveren aan het algemene deel in de organisatie, en daarnaast de kleuter-coördinatie in de week van Spijkerstad op zich wil nemen. Dit houdt in dat je het programma voor de kleuters maakt, aanspreekpunt bent voor de vrijwilligers in het kleuterdorp. Je bezit de volgende kwaliteiten: je kent de belevingswereld van een kleuter; je bent een echte aanpakker en denkt in oplossingen; je kunt goed het overzicht houden en andere vrijwilligers aansturen; je bent enthousiast en creatief in denken en handelen en je bent iemand die graag samenwerkt.

De organisatie van Spijkerstad kijkt uit naar je sollicitatiebrief of telefoontje.  Meer weten? Ze maken graag een afspraak. Neem contact op met Ellen Uivel via 06-12743822 of e.uivel@harlingen.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda