Nieuws

Spijkerstad zoekt meer vrijwilligers

380 Kinderen hebben zich ingeschreven voor de kindervakantieweek Spijkerstad. Er hebben zich echter te weinig vrijwilligers aangemeld om alle kinderen mee te laten doen.

De organisatie komt op dinsdag tot en met donderdag vrijwilligers te kort. En de opruimdag (vrijdag 19 juli) is zeer krap bezet. “Veiligheid staat boven alles, we hebben gewoon meer handen en ogen nodig. Anders zijn we genoodzaakt te gaan loten.” Spijkerstad wordt gehouden van maandag 15 juli tot en met donderdag 18 juli van 9.00 tot 15.00 uur. Het thema is ‘In de Oertijd’. Vrijwilligers helpen bijvoorbeeld in de catering, bij de begeleiding van activiteiten, met opbouwen en afbreken en als groepsbegeleider.

Inschrijven als vrijwilliger kan op www.jongerenwerkharlingen.nl onder de link ‘inschrijving vrijwilligers Spijkerstad’. Opgeven voor 16 april; als er onvoldoende vrijwilligers zijn, wordt er op 17 april geloot, wat betekent dat een deel van de aangemelde kinderen niet mee kan doen een Spijkerstad. Meer info bij Ellen Uivel van Jongerenwerk Harlingen via 06-12743822 of e.uivel@harlingen.nl.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda