Nieuws

Speelgoedruilbeurs

Na een succesvolle eerste speelgoedruilbeurs wordt er op woensdag 13 november weer een ‘Toy Swap Harlingen’ gehouden in mfc Het Vierkant. Met de (dure) decembermaand voor de boeg is de speelgoedruilbeurs de mooie  en duurzame manier om met een gesloten beurs kinderen van leuk speelgoed te voorzien.

De tweede editie is voornamelijk bedoeld voor ouders/verzorgers die speelgoed inbrengen voor kinderen tot ongeveer 12 jaar (basisschoolleeftijd en jonger). Denk hierbij aan knuffels, autootjes en gezelschapsspellen die leuk zijn om met de hele familie te spelen op een gezellige decemberdag. Speelgoed kan op woensdag 13 november worden ingebracht tussen 16:00 en 18:00 uur in Het Vierkant (Johan van Oldenbarneveltstraat 2). Uitruil volgt dezelfde avond tussen 19:00 en 21:00 uur.

In juni van dit jaar was de eerste editie van ‘Toy Swap Harlingen’. Dit initiatief van De Skûle Welzijn, Opstapje en Jongerenwerk Harlingen werd zeer positief ontvangen waardoor er nu nogmaals een beurs wordt georganiseerd.

|Doorsturen

BuienradarAgenda