Nieuws

Sociale inloop Nieuw Zuid blijft open

Nederland is weer in een lockdown gegaan, waarbij benoemd werd dat locaties zoals buurt- en wijkcentra open mogen blijven voor activiteiten voor kwetsbare mensen. De inloop van AanZet in Nieuw Zuid blijft dan ook open.

AanZet biedt in diverse plaatsen in Friesland sociale inloopvoorzieningen zoals Samen@NieuwZuid in Harlingen. Deze zijn vrij toegankelijk voor iedereen die er even uit wil, behoefte heeft aan een praatje en een lekker bakje koffie. U dient zich momenteel wel van tevoren aan te melden.

AanZet, maar vooral de vrijwilligers en bezoekers, zijn erg blij dat de activiteiten door kunnen gaan. Hét moment van de week om even een praatje te hebben met andere mensen, gelijkgestemden. Veel bezoekers zijn alleenstaanden die genieten van het contact bij de inlopen. De meest actuele informatie over de Inlopen is te vinden op: www.st-aanzet.nl.

Overigens gaat Stichting AanZet vanaf 2021 samen met Support Fryslân verder als één organisatie onder de naam Stjoer. Vanaf 4 januari is de nieuwe website www.stjoer.frl online.

|Doorsturen

BuienradarAgenda