Nieuws

Sinterklaasintocht aanstaande zaterdag 14.00 uur

Sinterklaas zet aanstaande zaterdag (12 november) weer voet aan wal in Harlingen. Om 14.00 uur wordt de grote pakjesboot ‘517’ verwacht aan de Dokkade. Hier zullen Sinterklaas en vele Pieten welkom worden geheten. Voor iedereen die de aankomst wil bijwonen: vanaf de Keermuur heb je een fantastisch uitzicht!

Vanaf 13.30 uur is er ter opwarming een spreekstalmeester; zij zal samen met de aanwezige kinderen bekende sinterklaasliedjes zingen. Hosanna zal dit muzikaal begeleiden. Op hetzelfde moment beginnen het Stedelijke Muziekkorps en enkele Pieten met hun optreden op de Kleine Voorstraat.

Sinterklaas zal richting het het Hannemahuis wandelen. Samen met zijn Pieten zal Sint hier rond 16.00 uur aankomen. Hosanna zal de optocht begeleiden naar het Hannemahuis. Onderweg zal de optocht worden opgevrolijkt met heel veel verschillende pieten-acts. Dit jaar is er bijvoorbeeld weer de fotolijst waarbij je samen met Pieten op de foto kunt. De foto zal gemaakt worden door meneer Dorus en je kunt deze enkele dagen na intocht gratis downloaden op de facebookpagina Sinterklaasintocht Harlingen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda