Nieuws

Sinterklaas verliest dure nautische cadeaus

Het is jullie vast niet ontgaan: de Sint is weer in het land. Voordat hij zijn reis naar Nederland maakte, heeft de goedheiligman zichzelf getrakteerd op een nieuwe boot die hij online heeft besteld. Helaas viel de boot kleiner uit dan hij had verwacht, waardoor het voor de Pieten flink proppen was om alle cadeaus op de boot te krijgen. Helaas zijn er tijdens de reis naar Nederland diverse dure nautische cadeaus overboord geslagen. 

Na diverse meldingen is gebleken dat de pakjes door heel Nederland zijn aangespoeld. Sinterklaas is ten einde raad en vraagt alle watersporters om hem te helpen zoeken. De aangespoelde pakjes bevatten onder andere een Talamex SUP, Pezl hoofdlamp, verrekijker en nog veel meer.

Sinterklaas heeft bekendgemaakt dat de pakjes worden verloot onder diegene die de goedheiligman helpt met het zoeken. Wel is het belangrijk dat de pakjes zo snel mogelijk worden gevonden. Daarvoor roept Sinterklaas de hulp op aan alle watersportliefhebbers.

Doordat er in Nederland zoveel plekken zijn met water, is het een lastige klus om alle pakjes te vinden die zijn gestrand. Gelukkig heeft de Sint wat sporen achtergelaten, waardoor de plekken hopelijk sneller getraceerd kunnen worden. In het Boottotaal Sinterklaasjournaal worden alle helpende watersporters op de hoogte gehouden van de vorderingen en worden tips gegeven waar de pakjes mogelijk liggen.

Momenteel zijn er al veel mensen die de Sint helpen, maar meer hulp is van harte welkom. “Hoe meer mensen er helpen, hoe eerder alle pakjes zijn gevonden”, zegt de Sint. Wilt u ook helpen om de pakjes boven water te krijgen? Volg dan het Sinterklaasjournaal en blijf op de hoogte van meer informatie via https://www.boottotaal.nl/

De goedheiligman laat via deze weg weten heel dankbaar te zijn voor alle hulp, aandacht en lieve berichtjes. “Laten we hopen dat alle pakjes weer terug komen!”

|Doorsturen

BuienradarAgenda