Nieuws

Sinterklaas lanceert vernieuwde website het Noorderlicht

In een pick-up truck kwam Sinterklaas woensdagmorgen 5 december aan bij ikc  het Noorderlicht. Door een haag van kinderen liep Sinterklaas met vijf strooiende Pieten richting de ingang van de school. Gauke Zijlstra, de directeur van het Noorderlicht, verwelkomde Sinterklaas met een stevige handdruk en nam de Goedheiligman mee naar binnen.

(Foto: Fotojess)

In de hal bij de kleutergroepen verzamelden alle leerlingen. Het digibord stond klaar en met één druk op het bord zette Sinterklaas de vernieuwde website online. Er is achter de schermen keihard gewerkt om de website zo mooi en kleurrijk te krijgen: www.obshetnoorderlicht.nl.

De rest van de ochtend waren Sint en de Pieten druk met het bezoeken van de groepen één tot en met vier. De leerlingen hadden dansjes en liedjes ingestudeerd en gaven een showtje weg voor Sinterklaas. Voor alle kinderen was er een cadeautje. De groepen vijf tot en met acht hadden voor elkaar surprises en gedichten gemaakt. Zo was er door de hele school gezelligheid. In de pauze waren er mandarijnen van Groothandel Alta uit Harlingen, en supermarkt Plus Lunenborg zorgde voor wat lekkers bij de koffie. Al met al was het weer een geslaagde morgen. Sinterklaas werd uitgezwaaid door de kleutergroepen.

|Doorsturen