Nieuws

Sint Nicolaas Sprookje uitverkocht!

Gisteren was het zover: het gezelschap van het Sint Nicolaas Sprookje Harlingen speelde in zijn eerste drie voorstellingen de sterren van de hemel. Voor het eerst niet in Trebol, maar in een tot theater omgetoverde Midlumerlaankerk.

(Foto: HC - Joachim de Ruijter)

Honderden schoolkinderen uit Harlingen, Arum en zelfs van Vlieland, genoten overdag van misschien wel hun eerste toneelstuk ooit: het sprookje De Gelaarsde Kat. ’s Avonds werd het Sprookje opgevoerd voor de volwassen ‘Sprookje-fans’, wat door de grappige dialogen en samenspel met het publiek af toe voor hilariteit zorgde. Een gezellige avond en een echt Harlinger traditie, met zelfs hoog bezoek van Sinterklaas in de pauze.

Vanochtend speelt de groep weer twee kindervoorstellingen en vanavond is het tijd voor de zesde en laatste opvoering van De Gelaarsde Kat. De voorstelling van vanavond is uitverkocht. Het belooft wederom een gezellige avond te worden, met de traditionele loterij, met mooie prijzen beschikbaar gesteld door gulle Harlinger ondernemers. Mede dankzij de hulp van die ondernemers, echte vrienden van het Sprookje, en dankzij de inzet en betrokkenheid van het hele toneelgezelschap en die van de gemeente, is de 52e editie van het Sint Nicolaas Sprookje Harlingen nu een feit!

|Doorsturen

BuienradarAgenda