Nieuws

Sint Nicolaas Sprookje Harlingen speelt ‘Lang en Gelukkig’

Een echte Harlinger traditie is de jaarlijkse bekendmaking van het thema van het Sprookje dat wordt opgevoerd. Er is dit jaar weer gekozen voor een humoristisch stuk, geregisseerd door Hanneke de Man. De titel is ‘Lang en Gelukkig’.

(Foto: HC - Joachim de Ruijter)

Een grappige, ontroerende, verliefde en bij vlagen hilarische mix van Assepoester en haar prins en Roodkapje en de grote boze wolf. De grote vraag blijft: wie gaat er nou met wie trouwen? Het belooft een vrolijke en ook muzikale voorstelling te worden, want de leuke liedjes worden begeleid door een geweldige echte live band.

Op donderdag 25 november en vrijdag 26 november komen bijna 800 kinderen uit Harlingen, Midlum en Vlieland met hun juf of meester onder schooltijd naar het Sprookje kijken. Via de rode loper stappen ze dan het Entrepotgebouw binnen, dat met een prachtig decor omgetoverd zal zijn tot een echt theater.

De rode loper ligt er vrijdag- en zaterdagavond 26 en 27 november natuurlijk ook, als vanouds dan voor alle volwassen sprookjesfans. Met op zaterdag in de pauze de loterij, mede mogelijk gemaakt door Harlinger ondernemers die het Sprookje zelfs in corona-tijden blijven steunen.

Kaartverkoop vanaf vandaag aan de servicebalie van hoofdsponsor Jumbo Olaf Hermus. Deuren Entrepotgebouw aan de Willemshaven op zowel de vrijdag als de zaterdag open om 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Bij binnenkomst zal conform de richtlijnen om de QR-code worden gevraagd.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda