Nieuws

Siep Torenbeek wint wasmachine

Siep Torenbeek en partner mochten gistermiddag de hoofprijs van de verloting van KV Eendracht in ontvangst nemen: een wasmachine, beschikbaar gesteld door Expert Harlingen. 

Vlnr: Age Tichelaar, Henk Bleeker, Siep Torenbeek, Anneke Boon, Douwe Broersma, Jan Nieuwenburg en Barend Hogerhuis. (Foto: HC – Ubbo Posthuma)

Bestuurslid van Eendracht Douwe Broersma heette alle aanwezigen hartelijk welkom in de Expertwinkel. De lotenverkoop die al in 2020 startte, moest vanwege corona worden stopgezet. In oktober van dit jaar werd de verkoop weer gestart. Op 3 november vond de trekking plaats bij notaris Hettema en daarna kon de uitslag in de Harlinger Courant gepubliceerd worden. Helaas geen reactie over de eerste prijs, dus werd voor de tweede keer een oproep gedaan, die meer succes had.

Bijzonder: Henk Bleeker, één van de lotenverkopers, had op zijn thuisbasis Harlinga de loten verkocht en dus ook het prijswinnende lot. “Dit was bij de vorige verloting ook al het geval, toen verkocht ik ook het eerste prijs winnende lot”, zei Bleeker. Men is nu bang dat bij een volgende verloting iedereen zijn loten bij Henk wil kopen.

Douwe Broersma sprak tot slot zijn dank uit aan Barend Hogerhuis van Expert en de lotenverkopers. Uiteraard toonde de prijswinnaar zich gelukkig met de gewonnen prijs. “Mijn wasautomaat is bijna acht jaar oud, dus dit komt wel van pas”, lachte Torenbeek.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda