Nieuws

Selina Rinsma wint moederdag-wedstijd juwelier Bontekoe

De 10-jarige Selina Rinsma heeft de ontwerpwedstrijd van juwelier Bontekoe gewonnen. Deze moederdag-actie werd enige tijd geleden in de HC gelanceerd: kinderen konden op een kleurplaat een zilveren hanger voor hun moeder ontwerpen. Het winnende ontwerp wordt door de Harlingse juwelier gemaakt.

Door Ubbo Posthuma

De trotse Selina Rinsma geflankeerd door haar moeder (links) en Marijke Bontekoe. (Foto: HC – Ubbo Posthuma)

“We kregen heel veel reacties”, zegt Marijke Bontekoe. “Uiteindelijk heb ik gekozen voor originaliteit en dit betekende dat de 10-jarige Selina Rinsma als prijswinnaar uit de bus kwam.” Selina was blij verrast dat ze had gewonnen. Haar moeder wist nergens van, ook al omdat zij het ontwerp op haar eigen slaapkamer had gemaakt. “Ik had al een Moederdagcadeautje gekocht omdat ik er niet op rekende dat ik zou winnen”, lacht Selina, leerling in groep 7 van de Prins Johan Frisoschool.

Vorige week zaterdag werd de zilveren hanger door Marijke Bontekoe aan Selina overhandigd, met een fraai boeket bloemen. Omdat haar moeder mee was, kreeg zij het sieraad voor de foto al even omgehangen. Na het fotomoment werd het kleinood weer ingepakt, om het een dag later officieel aan haar moeder te overhandigen.

|Doorsturen