Nieuws

Honk- en softbalvereniging Seagulls begint wintertraining voor jongeren

Honk- en softbalvereniging Noordwest-Friesland Seagulls gaat dinsdag 11 december van start met een wintertraining voor de jeugd. Jongeren onder de 16 jaar zijn dan tussen 18:00 en 19:00 uur welkom om mee te trainen in de gymzaal van ikc het Noorderlicht. Morgen staat de vereniging op de Zoutsloter Kerstmarkt.

De honk en softbalvereniging heeft inmiddels de eerste algemene ledenvergadering achter de rug. Deze werd gehouden in de kantine van fc Harlingen. Hier is Chiel Faber benoemd tot voorzitter, Martien van den Haak tot penningmeester en Maaike Brandes is benoemd tot secretaris. Verder zijn de statuten en huisreglementen goedgekeurd.

De laatste formaliteiten met de KNBSB zijn bijna afgerond en binnenkort wordt de vereniging officieel ingeschreven door het Harlinger notariskantoor Jelsma Koelma.

 

Morgen staat honk- en softbalvereniging Noordwest-Friesland Seagulls met een kraam op de Zoutsloter Kerstmarkt. Geïnteresseerden kunnen hier alvast wat ballen gooien en de nodige informatie halen. Naar verwachting gaat de website van de vereniging komend weekend de lucht in: www.noordwestfrieslandseagulls.nl.

|Doorsturen