Nieuws

Schoudertassen die trending zijn momenteel in Nederland!

Elke vrouw wil er modieus en stijlvol bij lopen. Zo simpel is het nou eenmaal. Vrouwen zoeken dan ook regelmatig naar trendy schoudertassen, die op het moment zonder meer in de mode zijn. Tassenproducenten ontwerpen dan ook maar al te graag schoudertassen dames, zodat er onwijs veel keuze is. Hieronder staan drie schoudertassen voor vrouwen die nu helemaal in zijn.

Burkely Antique Avery X-Over Cognac

Een populaire handtas is de Antique Avery X-Over van Burkely, wat in een cognac-kleur is ontworpen door het Nederlandse merk. Je kunt het tevens als portemonnee gebruiken, de schouderband is namelijk afneembaar. De band is bovendien verstelbaar, zodat je het kunt dragen als een schouder- of crossbody tas. Het is een relatief kleine tas, alhoewel je er alsnog veel in kwijt kunt. Er zitten onder andere drie vakjes in voor (bank)passen, maar ook nog een steekvak in het hoofdcompartiment. Daarnaast zit er tevens een steekvak aan de voorkant van de tas. 

DSTRCT Portland Road Small Shoulder Bag

Een veel grotere schoudertas is de Portland Road Small Shoulder Bag van de Nederlandse ontwerper DSTRCT. Het heeft een subtiele reliëf print en is verkrijgbaar in twee kleuren, te weten zwart en donkerblauw. Je kunt de schoudertas van DSTRCT tevens transformeren tot een handtas, doordat je de schouderband afneembaar en verstelbaar is. Er zitten handige vakken in de tas, bijvoorbeeld voor jouw telefoon of jouw zonnebril. Tevens kun je de Portland Road kopen als een shopper, wat een stuk groter is. Deze shopper kun je kopen in een zandkleur, maar ook in het zwart en het groen. Normaal gesproken draag je een shopper als een handtas, maar door de lange hengsels valt de Portland Road Shopper ook over de schouder te dragen. 

Cowboysbag The Bag 

Een bijzondere schoudertas is The Bag van Cowboysbag, wat tevens een product is van een Nederlands merk. The Bag is ondertussen uitgegroeid tot een iconisch ontwerp, wat zeer bekend is. Je kunt deze ruime schoudertas krijgen in vier kleuren, te weten zwart, zand, cognac en tobacco. De schouderband kun je verwijderen of verstellen in lengte, zodat The Bag ook als handtas valt te dragen. In het hoofdvak van de tas zit onder andere een ritsvak en drie steekvakken. Vind je deze variant te groot, dan kun je kiezen voor het kleinere broertje genaamd The Little Bag. Vind je The Bag juist te klein of heb je een laptopvak nodig, dan is The College Bag voor jou de perfecte tas.

|Doorsturen

BuienradarAgenda