Nieuws

Restaurant ’t Havenmantsje winnaar STAR Awards ROC Friese Poort

Groot feest afgelopen donderdagmiddag in de studio van ROC Friese Poort in Drachten. Daar maakte presentatrice Pip Pellens de winnaars van de STAR Awards 2020 bekend. De STAR Awards is de jaarlijkse verkiezing van ROC Friese Poort voor uitblinkende studenten, docenten en stagebedrijven. Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen, een BPV-bedrijf van de opleiding Horeca in Sneek, won in de categorie Beste stagebedrijf/begeleider van het jaar.

(Foto: Jessie Molendijk)

Meesterkok Marco Poldervaart staat aan het roer bij Restaurant ’t Havenmantsje. Het restaurant blinkt uit in de wijze en kwaliteit van begeleiding, de betrokkenheid met de studenten, de aansluiting van de stage op de opleiding en de passie en het enthousiasme voor het bedrijf, het vakmanschap en de opleiding(en). 

De STAR Awards is een jaarlijks terugkerende samenwerking tussen studenten van verschillende opleidingen. Studenten van Podium- en Evenemententechniek regelen alles voor het licht en geluid en de studenten van Audiovisuele Producties fungeren als productieleiders van de show.

ROC Friese Poort organiseert normaal gesproken de STAR Awards in een afgeladen schouwburg; dit jaar is gekozen voor een online, 1,5 meter show. De afgelopen weken kon er gestemd worden op alle finalisten en deze uitslag bepaalde samen met het juryoordeel de winnaar.

ROC Friese Poort verzorgt middelbaar beroepsonderwijs voor ongeveer  15.000 studenten op vestigingen in Dokkum, Drachten, Emmeloord, Leeuwarden, Sneek en Urk. Bedrijven en instellingen kunnen bij ROC Friese Poort terecht voor een breed scala aan opleidingen en trainingen. Individueel, groepsgewijs en op maat.

|Doorsturen

BuienradarAgenda