Nieuws

Recyclebare verpakking en op maat gemaakt!

De verpakking is iets om goed over na te denken als bedrijf. De verpakking die je kiest is de uitstraling van jouw brand en moet vaak ook aan een aantal eisen voldoen. Emmers zijn een dynamische vorm van verpakken. Ze zijn namelijk stevig en te krijgen in allerlei verschillende soorten. In deze blog willen we het hebben over duurzame emmers. Deze duurzame emmers worden gemaakt door Dijkstra Plastics en ook nog eens op maar. In deze blog gaan dieper op deze bijzonder emmers is. Lees dus snel verder om meer te leren over deze verpakking optie!

Duurzaam

Dijkstra Plastics maakt al ruim 40 jaar recyclebare emmers. Ze zijn dus de echte voorlopers in deze branche. Deze emmers zijn 100% recyclebaar en dragen daardoor mee aan een duurzame toekomst. Ze verminderen met hun emmers het negatieve effect van afval op onze planeet. De emmers van Dijkstra Plastics kunnen speciaal voor jou gemaakt worden, maatwerk dus. Voor elk product is er een passende emmer. De emmers worden meestal gemaakt van polypropyleen. Dat is een plastic soort die 100% recyclebaar is. Ook is Dijkstra Plastics aangesloten bij het Plastic Pact Nederland. Als je daarbij aangesloten bent, verbind je je met verplichtingen om een circulaire verpakkingsketen te creëren. 

 

Het gebruik van de emmers in verschillende sectoren

Emmers kunnen voor heel veel productcategorieën gebruikt worden. De toepassingsgebieden zijn niet alleen de voedingsindustrie. Er toch nog veel meer opties: de diervoederfabrikanten, farmaceutische bedrijven en de chemische industrie. Dit is de reden dat Dijkstra plastics kunststof emmers aanbiedt voor zowel food als non-food gebruik. Wat nog een opvallend pluspunt van hun is, is dat ze BRC gecertificeerd zijn. Voor de productie van verpakkingen geschikt voor voedsel, is dat de beste certificering die te ontvangen valt.

 

Meer over deze partij?

Om maatwerk te kunnen leveren, denkt Dijkstra Plastics graag met je meer over wat jouw problemen en mogelijkheden zijn. Ze gaan graag het gesprek met je aan om erachter te komen wat de beste fit is voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over deze emmers? Neem dan snel een kijkje op hun website. Hier staat veel informatie en u kunt altijd naar hen bellen.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda