Nieuws

Razende Roeland raast weer op volle snelheid door!

Donderdagavond 21.00 uur is het weer tijd voor stevige muziek bij Omroep RSH. Razende Roeland draait muziek van onder andere Arch Enemy, Deep Purple en Lamb of God.

Razende Roeland heeft een gesprek met de gitarist van Martyr. Deze Nederlandse deathmetalband is opgericht in 1982 en heeft onlangs weer een nieuw album afgeleverd, waarvan Roeland twee tracks van mag draaien.

Op 1 augustus brengt Ron Coolen zijn nieuwe single met videoclip ‘Paradise’ uit op alle streaming platforms. ‘Paradise’ is een eerbetoon aan alle slachtoffers van de brand die in 2018 de hele stad Paradise (California, USA) verwoestte. Of Roeland de ‘aangepaste’ versie of de albumversie zal draaien, hoor je donderdag.

Heb je suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving? Mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland.

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH, tussen 21.00 en 22.00 uur, via 106.2 FM of via www.omroeprsh.nl. En te zien via StudioLive op de website.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda