Nieuws

Prijsuitreiking kv Eendracht

HARLINGEN – Woensdagmiddag vond de prijsuitreiking plaats van de verloting van kaatsvereniging Eendracht. Namens de kaatsvereniging feliciteerde ‘het brein achter de verloting’, Jan Nieuwenburg, de prijswinnaars.

 

Vlnr Bettina Jorritsma, Age Tichelaar, mevrouw Rosendal, Barend Hogerhuis, Jouke Reitsma en Jan Nieuwenburg. (Foto: HC – Ubbo Posthuma)

De eerste prijs, een Indesit wasautomaat, was voor de 90-jarige mevrouw Rosendal. “Mijn huidige Miele wasmachine heb ik al 16 jaar en komt ook bij Expert vandaan”, zegt de in Groningen geboren mevrouw Rosendal. Ze woont al 57 jaar in Harlingen op het zelfde adres en ondanks haar leeftijd nog geheel zelfstandig.

Mevrouw Bettina Jorritsma uit Midlum kon de vierde prijs, een friteuse in ontvangst nemen. De tweede prijs, een tegeltableau, is buiten Harlingen gevallen, maar de derde prijs-winnaar heeft zich nog steeds niet gemeld.

De prijswinnaars ontvingen nog een fraai boeket bloemen en ook Barend Hogerhuis van Expert kreeg een bloemetje. Hij sponsort al jaren de prijzen voor de kaatsvereniging.

 

|Doorsturen