Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Zoë

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week vragen Zoë, een leuke, maar wat verlegen poes.

Zoë is een vrij grote, wat afwachtende poes van onbekende leeftijd. Ze is op zoek naar een plekje waar ze lekker zichzelf kan zijn en waar het geduld is om eerst haar vertrouwen te winnen. Ze is nieuwsgierig en bij een rustige benadering laat ze zich graag aaien en komt langzaamaan steeds losser en geniet zichtbaarder! In een rustig huishouden met de nodige liefde, tijd en geduld zal ze zich steeds zekerder voelen en meer en meer opbloeien!
Dus heeft u voldoende tijd en vooral het geduld en veel liefde om een Zoë het vertrouwen te geven, kom dan kennismaken met Zoë!

Zoë is als zwervertje begin november binnen gekomen. Ze bleek een erg ontstoken bekje te hebben en had veel moeite met eten. Na medicijnen en een gebitssanering, zoals dat heet, doet ze het nu goed. Haar tanden en kiezen zijn getrokken waardoor de pijn in haar bekje weg is. Ze eet nu weer prima brokjes!

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda