Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Ziggy

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Ziggy, een leuke, onstuimige bulldog.

Ziggy is een Amerikaanse bulldog reu van 9 jaar, vrolijk en met energie voor twee. Hij is gek op mensen en gaat graag met je op pad. Dat enthousiasme is wel veel, en niet voor iedereen weggelegd. Ziggy is niet heel geschikt voor kleine kinderen, die liggen binnen de kortste keren op de grond!

Ziggy plaatsen we niet bij andere honden; liever is hij de enige hond in huis, en dan is alle aandacht voor hem! Ziggy heeft nog wat opvoeding nodig en vindt autorijden nog erg spannend.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl,

|Doorsturen

BuienradarAgenda