Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor vondeling Veertje

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: vondeling Veertje.

Veertje is een mooie dame van ongeveer 1 jaar oud, hoofdzakelijk zwart met een beetje wit op de borst. Veertje is als vondeling bij Dierenopvang de Wissel gebracht. Aangezien haar eigenaar zich niet heeft gemeld hoopt ze nu een nieuw plekje te vinden. Gezien haar karakter hoeft dat niet lang te duren.

Omdat ze op straat is gevonden is er weinig bekend van haar achtergrond. We hebben haar leren kennen als een lieve en aanhankelijke poes. Ze vindt de eerste benadering nog wel wat spannend, maar als je haar rustig benadert mag je haar wel rustig aaien. Gaat het haar toch ietsje te snel gaat, kan ze eventjes terugdeinzen.

Veertje zit momenteel met een andere kat in de kamer maar daar is ze niet zo’n fan van. Veertje vindt haar kamergenoot maar een druktemaker en wil hem graag op afstand houden. Ze zou met andere katten kunnen samenleven maar dan graag wel eentje die haar met respect benadert. We weten niet of ze met honden overweg kan.


Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.


 

|Doorsturen

BuienradarAgenda