Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Toef en Tinker

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Toef en Tinker.

Toef is de zwarte poes links op de foto en Tinker de cyperse/witte poes aan de rechterkant op de foto.

Beide bang en bescheiden. We kunnen helaas niet al te veel over ze vertellen, behalve dan dat ze rust, ruimte en geduld nodig hebben.

Ze kunnen schrikken van te veel geluiden en bewegingen en zijn daarom ook niet geschikt om in de buurt van kinderen te zijn. 

Beide gunnen we een kans in het vertrouwen van mensen, nu nog de mensen die dat willen doen! Ze zoeken beide een apart maatje, die sociaal is en laat zien hoe een kat zich kan gedragen.

We zien ze hier langzaam ontdooien en makkelijker worden in menselijk contact. Nog steeds zijn het geen knuffelkatten en zijn het voor de toekomst kleine projectjes. Wie gunt deze twee de liefde die ze horen te krijgen?

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda