Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Tjarda

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Tjarda.

Tjarda is een haan. Weer eens wat anders dan de gebruikelijke honden en katten maar ook deze haan zoekt weer een nieuw plekje. Tjarda is een trotse, niet agressieve haan. Hij houdt van vrijheid en is daarom niet blij wanneer hij in een hok zit opgesloten, Tjarda loopt dan ook vrij rond bij Dierenopvang de Wissel. Heeft u ruimte voor deze haan en het liefst een paar hennen waar hij zich over kan ontfermen, laat het ons dan weten en neem contact op.


Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda