Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Tantor

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Tantor

Deze knappe rooie is Tantor. Een kater met een geschatte leeftijd van bijna 2 jaar. Hij is als zwerver gevonden op een terrein waar meerdere katten ronddwaalden, die allemaal geen baasje meer bleken te hebben.

Tantor is gevangen met een vangkooi en kreeg bij De Wissel een warme plek met een droogje en natje. Inmiddels is Tantor nagekeken door de dierenarts en heeft hij de nodige vaccinaties gehad en is hij gecastreerd. Nu is het tijd om zijn eigen warme mandje te vinden!

Tantor is erg onzeker en weet nog niet zo goed wat hij van mensen vindt. Rond etenstijd komt hij wel kijken of er voor hem ook wat lekkers is, maar hij vindt het nog te spannend om geaaid te worden. We zoeken voor Tantor daarom een huisje waar in eerste instantie niet te veel van hem wordt verwacht en waar hij in alle rust mag ontdekken dat mensen niet zo eng zijn.

Veel inloop of drukke kinderen zullen voor Tantor geen goede match zijn. Een rustig en voorspelbaar onderkomen zal hij waarderen. In de opvang deelt Tantor zijn kamer met andere katten, dat gaat prima. Hoe hij op andere dieren zal reageren, weten we niet.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda