Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Sylke

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Sylke, een moederpoes die nog een beetje vertrouwen moet opbouwen.

Sylke is samen met haar kittens bij ons binnengekomen. Haar kittens hebben inmiddels allemaal een plekje gevonden, nu is het haar tijd om een plekje te vinden. Sylke is een aanhankelijke poes van onbekende leeftijd.

Sylke is een lieve en vooral zachtaardige poes. Ze zoekt je niet direct op maar kan alle aandacht waarderen. Aaien; als je haar eerst aan je hand laat ruiken, begint ze langzaam kopjes tegen je handen te geven. Ze wil liever het initiatief in eigen pootjes hebben.

Sylke kan bij andere katten, is niet haantje de voorste. Ze kan zich door een opdringerige andere kat naar de achtergrond laten schuiven. We weten niet of ze met honden overweg kan; met een rustige introductie zou het kunnen. Heeft u voor deze lieve (ex) moeder een plekje waar zij in de watten wordt gelegd?


Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.


 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda