Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Storm

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Storm, een leuke jonge kater!

Storm is een prachtige en super sociale kater van bijna anderhalf jaar jong. Iedereen is leuk, knuffelen kan altijd en ieder moment is geschikt om een plekje op je schoot te claimen.

Storm is een druktemaker eerste klas. Hij is vocaal en kan daarmee goed duidelijk maken dat hij aandacht wil. Ga je daar niet op in, voert hij hele showtjes op waarbij hij omrolt en met zijn pootjes kneedt om je alsnog over te halen. Ga je daar nog steeds niet op in, dan zoekt hij een manier om alsnog aandacht te krijgen. Kijk dan ook niet verbaasd op als hij ineens op je rug staat. Ook is hij nog erg speels.

Storm is een echt gezelligheidsdier en moet nog leren dat het soms even een tandje minder mag. ‘Nu even niet’ is iets wat hij niet begrijpt. Als hij het er niet mee eens is dat hij geen aandacht krijgt, kan hij door frustratie ook wel iets te ruig met je willen spelen. Hierbij kan hij zijn tanden en nagels gebruiken. Een huishouden met erg jonge kinderen is daardoor niet direct geschikt.

Storm heeft in het verleden blaasproblemen gehad en zit daarvoor nu op speciaal voer. Dit voer zal zijn leven lang gegeven moeten worden.

Deze druktemaker zoekt een plekje waar er veel aandacht en tijd voor hem is. In een huishouden waar hij hele dagen alleen is zal hij niet gelukkig worden. Ook zal hij graag een tuin ter beschikking hebben waar hij een frisse neus kan halen en wat overtollige energie kwijt kan.
Storm vindt andere katten niet helemaal leuk, hij heeft alle aandacht liever voor zichzelf. Of hij met honden overweg kan is onbekend. Ben jij veel thuis en zoek je een echte knuffelkat? Neem dan snel contact op!

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda