Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Storm

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Storm.

Maak kennis met Storm. Een blauw/wit katertje van rond de 7 maanden oud met een erg lief karaktertje.

Storm is een rustig katertje die het allemaal heel spannend vindt hier in het asiel. Hij is verlegen van aard, maar stiekem is hij dol op aandacht! Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden, als je hem maar rustig benadert. Wanneer je hem lekker aan het aaien bent, gaat hij 
zachtjes spinnen.
Het kan zijn dat Storm regelmatig verkouden is. Ook zijn linker traanbuis loopt niet goed door. Waarschijnlijk door een eerdere neusziekte. Hij heeft hier geen last meer van en kan hier prima mee leven.
Voor Storm zoeken wij een stabiel en rustig huishouden. Als hij op zijn eigen tempo gewend is, verwachten we dat hij een super lieve huisgenoot is. Storm zou bij andere katten mogen, maar als af en toe zijn niesziekte op komt spelen, zou hij andere katten kunnen aansteken.

Het kan ook zijn dat hij minder vaak verkouden zal gaan worden, als zijn weerstand en zelfvertrouwen toenemen. Storm zit eigenlijk altijd binnen, maar bij genoeg zelfvertrouwen en dapperheid kan hij eventueel naar buiten toe. Kun jij Storm een fijn plekje bieden? Neem dan telefonisch contact met 
ons op!


Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.


 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda