Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Spot en Ansje

Door Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.


Maak kennis met Spot en Ansje, deze twee leuke konijnen zijn al een koppel. Hij, Spot, is anderhalf jaar jong en gecastreerd. Zij, Ansje, is niet geholpen en helaas van onbekende leeftijd. Waarschijnlijk is ze nog niet heel oud, maar we denken dat ze wel al een paar jaar oud is.
Spot is een echte allemansvriend, erg tam, rustig en nieuwsgierig. Hij vindt verstoppen leuk en om dingen te zoeken, ook zit ie graag op schoot.
Ansje is wat verlegen en afwachtend en zeker geen stoer konijn. Ze heeft in het begin echt even tijd nodig om te wennen, maar daarna laat ook zij zich graag aaien. Ansje is niet echt geschikt bij jonge kinderen omdat ze die wat te druk en onvoorspelbaar vindt.

Beide konijnen zijn ingeënt en de kosten zijn 40 euro voor beide konijnen. Omdat konijnen echte gezelschapsdieren zijn en zij echt een leuk koppel maken plaatsen we ze alleen maar samen!

|Doorsturen