Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Spikey

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Spikey.

Spikey zit sinds 31 maart in de opvang bij Dierenopvang de Wissel. Hij kon niet meer thuis blijven in verband met allergie van een lid van het gezin.

Spikey is een erg aanhankelijke hond. Zeker tegenover mensen is hij erg lief en hij krijgt graag aandacht. Kinderen vindt hij erg leuk, het probleem is echter dat hij zijn eigen kracht niet kent en loopt ze daardoor omver. Hij is gewoon te lomp voor kleinere kinderen.

In zijn puppy-tijd is Spikey aangevallen door een stabijhond dus daar moet hij niet veel meer van hebben. Zijn gedrag naar andere honden is sowieso niet altijd positief, reuen vindt hij in ieder geval niet leuk. Het is daarom ook aan te raden hem buiten een muilkorf om te doen en niet los te laten om ongelukken te voorkomen.

We zoeken daarom ook mensen die ervaring hebben met het ras en bereid zijn om met muilkorf met hem te wandelen.


Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.


 

|Doorsturen

BuienradarAgenda