Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Snuf

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Snuf een leuke Labrador. 

Snuf is een vrolijke Labrador reu van het sportief model. Een jongeman van 2 jaar oud, en vol energie. Snuf is vriendelijk voor mensen, maar kan wel wat afwachtend reageren als hij die nog niet goed kent. Zeker kinderen vindt hij heel spannend. Andere dieren is niet echt een succes met hem. Hij heeft een flink jachtinstinct en gaat graag overal achteraan dat rent! Hij kent de basiscommando’s, maar is hartstikke slim en zou nog veel meer kunnen leren.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda