Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Snoepie

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week is dat Snoepie, een onzekere zwarte poes met zeker mogelijkheden!

Snoepie is een lieve dame die in het begin even spreekwoordelijk de kat uit de boom kijkt. Als ze gewend is, komt haar lieve karaktertje naar boven en kunnen de knuffel- en aaisessies niet lang genoeg duren.

Snoepie is een rustige poes die wel van aandacht houdt, maar er liever zelf om komt vragen dan dat ze het zomaar krijgt. Ze is een gevoelig stresskipje. Bij onverwachts aaien kan ze nog wat schrikken. Als ze je kent en je benadert, is ze echter heel aanhankelijk. Een erg lieve poes dus, als ze maar een huisje heeft waar veel rust en stabiliteit is zodat ze goed weet waar ze aan toe is.

We weten niet of Snoepie gewend is om naar buiten te gaan. Hier in de opvang zit ze wel buiten, maar dit is waarschijnlijk om de te aanwezige katten in de kamer te ontlopen. Deze lieve dame is bij drukte erg op zichzelf. We verwachten dat Snoepie beter tot haar recht komt als binnenkat in een rustig huishouden.

Heb je zo’n liefdevol en stabiel plekje voor haar? Met veel aandacht en zonder te veel prikkels. Kunt u haar dit geven, wacht niet langer en kom kennismaken met lieve Snoepie!

Heet u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen