Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Smokey

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: kater Smokey.

Kater Smokey is 4 jaar. Hij moest in het begin even de kat uit de boom kijken, maar hij is inmiddels gewend. Hij is een lieve en vooral zachtaardige kater, zoekt je niet direct op maar kan aandacht waarderen.

In de kamer zit een wat timide kater, deze zoekt veel steun bij hem en dat vindt hij ook helemaal prima. Hij vindt honden best spannend en gaat ze het liefst uit de weg. Hij zou bij een andere kat geplaatst kunnen worden, al zal deze kater het ook niet erg vinden om als enige viervoeter ergens te wonen.

Kinderen zijn niet meteen het eerste waar hij blij van wordt. Hij wil wel graag de touwtjes in eigen pootjes hebben. Hij kan dan soms wat minder vriendelijker reageren, door te blazen en soms zijn nagels te gebruiken.

Smokey heeft een paar maanden terug blaasproblemen gehad. Er is toen een urineonderzoek gedaan en het advies was dat hij zijn hele leven aan de dieetvoeding moet ter ondersteuning van zijn blaas.

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda