Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Sjors

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Sjors ie een kat die graag ontdekking uit gaat. Alles is interessant en ook is hij in voor een spelletje. Hij is erg vriendelijk en komt dan ook graag een aai over zijn bol halen. Maar let op, als hij er klaar mee is dan kan hij wat pittig uit de hoek komen. Vandaar dat hij voor kinderen niet echt geschikt is. Voor mensen die wel houden van een kat met karakter is hij veel beter geschikt. En bij dat soort mensen zal hij ook opbloeien en een te gekke huisgenoot zijn.

Sjors lijkt andere katten niet echt te kunnen waarderen. Het liefst is hij de koning van zijn eigen kasteel en leeft hij zonder andere katten in huis. Sjors moet wel naar buiten toe.

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. Dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. E-mails over dieren verwijzen we ook door naar ons telefoonnummer. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen