Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Samantha

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Samantha, een stevige Stafford dame van 3,5 jaar oud.

Samantha is bij de Wissel gebracht omdat haar baasje vanwege gezondheidsproblemen niet meer met haar kon wandelen. Samantha is namelijk erg sterk en wanneer ze in de riem gaat hangen bijna niet te houden. Dit is dan ook haar enige zwakke punt. Ze is namelijk erg lief en aanhankelijk, zeer enthousiast en een echte allemansvriend.

In huis is ze rustig en ontspannen totdat er visite komt, dan komt ze haar aandacht halen. Ze is niet dol op katten aangezien ze als pup een onaangename ervaring met een kat heeft gehad. Kinderen vindt ze fantastisch maar ze is wel een beetje lomp in de omgang met kinderen. Samantha zoek een thuis zonder katten, waar ze veel aandacht en beweging krijgt.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda