Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Saba

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek.

Saba is hier al eerder hier onder de aandacht gebracht. De Wissel doet al langere tijd veel moeite om haar geplaatst te krijgen bij iemand die graag een leuke gezellige aanhalige hond met een paar beperkingen in huis wil opnemen. 

Saba is intussen bijna 10 jaar oud en verblijft al veel te lang bij Dierenopvang de Wissel. Ze doet het hier goed en iedereen die met haar werkt en haar kent is fan van haar en wenst haar het beste plekje wat er te vinden is.

Maar helaas heeft ze haar plekje nog niet kunnen vinden. Haar beperkingen zijn andere honden en harde geluiden en dan met name vuurwerk, verder is ze een fantastische hond met nog veel energie en een optimistisch karakter. Het zou voor haar geweldig zijn als ze bij mensen terecht kwam die in een rustige omgeving wonen en graag met haar nog willen werken zodat ze beter om kan gaan met de bovengenoemde beperkingen.

Mocht u interesse hebben in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen