Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Romke

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Romke.

Romke is 6 jaar, ligt graag bij je en houdt zeker van kroelen. Ligt graag op schoot en bij je op bed. Soms kan de aandacht wel te lang zijn en kan hij uithalen. Hij houdt van snoepjes! Romke is een echte buitenkat en gaat graag achter muizen aan! Een krabpaal is een dikke aanrader, dit uit veiligheid voor alle meubels in huis. Hij heeft al eerder met een andere kat samengewoond en dit ging goed. Hij heeft de laatste tijd samengewoond met een hond, wat niet een perfecte combinatie was. Door een ongeluk is Romke bang voor auto’s.

De foto laat niet zien hoe leuk Romke is, de camera hij vond hij maar een raar ding. Hij kijkt daarom wat achterdochtig. Wilt u zijn mooie vriendelijke koppie zien, kom dan kennismaken om verliefd te worden op deze kroeler!

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda