Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Robbie

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: knuffelkat Robbie.

Deze 8-jarige kater is het liefst de hele dag aan je zijde. Robbie is een rustige kater, maar heeft wel graag alle aandacht. Dit geeft hij aan door voor je te gaan zitten en dan staart hij je aan tot hij de aandacht krijgt. Lukt hem dat, dan krijg je van hem eindeloos kopjes. Robbie begint gezellig te spinnen als je hem aait en is dus een echte knuffelkat!

Bent u op zoek naar een kat die u alle liefde kunt geven en waar u lekker mee kunt knuffelen? Dan maakt Robbie zich klaar voor een date!

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda